E&D Security
Uw veiligheid, Onze prioriteit.
 

Onze diensten 

Bij E&D Security zijn we trots op onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van beveiliging. Ons team bestaat uit gemotiveerde professionals die zich inzetten voor de veiligheid van onze klanten. Onze werkzaamheden variëren van persoonsbeveiliging tot beveiliging van evenementen en beveiliging van vastgoed.


Wij geloven in een hands-on aanpak en werken daarom nauw samen met onze klanten om te bepalen welke beveiligingsmaatregelen het beste aansluiten bij hun specifieke behoeften. Onze werkzaamheden zijn altijd gericht op het maximaliseren van de veiligheid, zonder daarbij concessies te doen aan professionaliteit en klanttevredenheid.


Dankzij onze jarenlange ervaring en onze vastberadenheid om altijd te blijven leren en verbeteren, zijn wij in staat om onze klanten het best mogelijke beveiligingsadvies te geven. Kortom, bij E&D Security staan we altijd klaar om u te helpen bij uw beveiligingsbehoeften zoals hieronder aangegeven


- Receptiediensten
- Toegangscontrole
- Brand- en sluitronde
- Toezicht op de werkvloer
- Visitatie en als gastheer/gastvrouw 
- Opvangcentra
- Horecaportier


Onze klanten

Bij E&D Security staat klanttevredenheid centraal. We bieden een uitgebreide reeks diensten aan om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben bij het werken met E&D Security. Hieronder vindt u enkele succesverhalen van klanten die we hebben geholpen en waar we trots op zijn. We blijven ons inzetten om onze klanten de beste oplossingen te bieden en hun behoeften te blijven overtreffen.

 
 
Bellen
Map
Info
LinkedIn