E&D Security
Uw veiligheid, Onze prioriteit.
 

E&D Security is een bedrijf dat al jaren beveiligingsdiensten levert. Met trots kunnen we spreken vanuit onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van beveiliging, verworven sinds 2004. Wij zijn gevestigd op een stevige fundamentele basis en tonen onze professionaliteit en deskundigheid in onze werkzaamheden. Als erkende experts in de beveiligingsbranche begrijpen we als geen ander de betekenis van veiligheid, professionaliteit en deskundigheid in de beveiliging.


Bij E&D Security staan eerlijkheid en deskundigheid altijd voorop in onze manier van werken. Wij geloven dat de kwaliteit van onze dienstverlening de sleutel is tot de beveiliging van u en uw bedrijf. Onze jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche heeft ons geleerd hoe belangrijk het is om een persoonlijke aanpak te hebben. Daarom stellen wij altijd uw specifieke behoeften en eisen centraal en ontwerpen we op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Wij zijn vastberaden om onze klanten te voorzien van de meest efficiënte en effectieve beveiligingsdiensten, die altijd op een professionele manier worden uitgevoerd. Kortom, bij E&D Security staat uw veiligheid en die van uw bedrijf in goede handen.


In Nederland moeten beveiligingsorganisaties en recherchebureaus zich aan bepaalde regels houden. Dit is om te waarborgen dat deze organisaties verantwoord en betrouwbaar beveiligingswerkzaamheden kunnen verrichten. Om deze reden is het verplicht om in het bezit te zijn van een vergunning, waarbij het verplicht is om dit vergunningsnummer (ND-nummer) te vermelden. Deze regels zijn vastgelegd in de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr) en de Regeling en Beleidsregels particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Rpbr en Bpbr). Deze wetgeving is ontworpen om de kwaliteit en de integriteit van de beveiligingsbranche te waarborgen. Het betekent dat beveiligingsorganisaties en recherchebureaus die voldoen aan deze wet- en regelgeving, een gegarandeerd niveau van professionaliteit en expertise kunnen bieden. 
 
Bellen
Map
Info
LinkedIn