E&D Security
Uw veiligheid, Onze prioriteit.
 

Over ons
E&D Security is een beveiligingsbedrijf met jarenlange werkzaamheden in de beveiligingsbranche. Met trots kunnen wij dan ook spreken vanuit een fundamentele basis, met de nodige opgebouwde kennis en kunde. Sinds 2004 zijn we actief in de beveiligingsbranche en weten zo als geen ander wat veiligheid, professionaliteit en deskundigheid in de beveiliging inhouden. Wij onderscheiden ons met onze kleinschalige omvang, waardoor u altijd te maken heeft met vaste mensen, duidelijke afspraken en een consequente werkwijze.

Daarnaast werken we zo nodig met andere professionals om zodoende in elk aspect van beveiliging optimaal te kunnen presteren.
Eerlijkheid en deskundigheid staan altijd voorop. Wij leveren kwaliteit, waarbij uw veiligheid en die van uw bedrijf onze zorg is. Bent u op zoek naar beveiliging voor uw bedrijf? Voor een evenement die u wilt organiseren, in welke vorm dan ook? Of bent u op zoek naar een gastheer/ gastvrouw voor een bruiloft, een feest of een festival? Wij kunnen het voor u realiseren.

U krijgt altijd een advies op maat, waarbij de beveiligingsdiensten kunnen worden aangeboden tegen een zeer scherp tarief. Onze werkzaamheden bestaan met name uit receptiediensten, toegangscontrole, brand- en sluitronde, toezicht op de werkvloer, visitatie en als gastheer/gastvrouw. Voor de aanvraag van een offerte kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier. 
 
Bellen
Map
Info
LinkedIn