E&D Security
Uw veiligheid, Onze prioriteit.
 

Vergunningen

Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr)


De Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr) regelt de activiteiten van beveiligingsorganisaties en recherchebureaus in Nederland. Om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten, moeten deze organisaties beschikken over een vergunning, die is geregistreerd onder het ND-nummer.


E&D Security beschikt over een geldige vergunning, geregistreerd onder het ND-nummer ND6116, en volgt daarmee de regels die zijn opgesteld in de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr) en de Regeling en Beleidsregels particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Rpbr en Bpbr). Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat wij op een verantwoorde en professionele manier werken.


SBB leerbedrijf

E&D Security is een erkend leerbedrijf volgens het Leerbedrijf-ID 100725978 van SBB. Als erkend leerbedrijf zijn we een voorbeeld voor de sector en onderstrepen we het belang van het opleiden van nieuwe vakmensen. We zijn trots om ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie professionals in ons vakgebied.


 
 
Bellen
Map
Info
LinkedIn